گپ فامیلی
۲. رسیدن به برابری
در این قسمت لیلا و بقیه اعضای خانواده دربارهی این بحث میکنند که برابری زن و مرد در عمل چه شکلی خواهد بود؟ یکی از دوستان لیلا میگوید از نظر او نقطهی شروع این برابری وقتی است که زن مجبور نباشد اسم فامیل شوهرش را جایگزین اسم فامیل خودش بکند.
شرح مجموعه:
از ازدواج بابا نادر و مامان ژیلا حیدریان ۴۰ سال میگذرد. دو فرزند آنها، بیتا و رایان، سالها بر سر موضوع برابری زن و مرد با هم بحث کردهاند تا بفهمند کجای فرهنگی که بهشان به ارث رسیده را کنار بگذارند و کجایش را نگه دارند.
حالا رایان با همسرش لیلا و پسرشان جونا، و بیتا با پابلو و بچههایشان برای گذراندن تعطیلات سال نو میلادی به خانهی بابا نادر و مامان ژیلا در تگزاس آمدهاند که بحث قدیمی دوباره سر میگیرد و پای بقیهی اعضای خانواده را هم به آن باز میکند.
یک نظر
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
سلام خانوم ليلا، من الان ٤ ساله كه امريكام و ٥١ سالمه و براى عشق به زنى كه همسرم بود به اينجا امدم . بخاطر برابر
دانستن حقوق بين زن و مرد بدترين اسيب زندگيمو خوردم از طرف كسى كه رشته تحصيلى و كاريش روانشناسى و روانكاوى هست و از اين حق سوء استفاده اى كرد كه جبرانش محاله خواستم بگم خيلى وقتها هم مردها از زنها ظلم و بى عدالتى ميبينن حتى از ادمهاى بظاهر بسيار موجه ولى صداشون در نمياد يا اگر هم دم بزنن چندان اهميتى بهشون داده نميشه ، كاش صداى اين نوع مردها هم باشين . ممنونgmail .com@S